Om PricePlanet

Baggrund

PricePlanet er et dansk selskab med fokus på online shopping og prissammenligning. PricePlanet er ejet og drevet af Bo Krogsgaard.

PricePlanet blev lanceret i 2014, men teamet bag aktiviteten har været aktiv de sidste 12 år med flere forskellige internettjenester. Dette bl.a. indenfor online hotel booking, e-handel, rejsesøgemaskiner og anden prissammenligning.

NOGLE FACTS I TAL

0
Daglige links
0
Butikker
0
Daglige brugere
0
Markeder

Fokus

Tanken bag PricePlanet er simpel, nemlig at give dig som bruger en hurtig og let mulighed for at finde de allerbedste tilbud og priser online.

Vores tjeneste forsøger at give dig dette overblik ved at sammenligne priser og produkter på ét sted og linke dig videre til de butikker som sælger disse. Vi er derfor ikke en del af selve handlen, da transaktionen foregår direkte imellem dig og butikken. PricePlanet er uvildig søgemaskine som hjælper dig med at finde de bedste online tilbud og butikker hvor du trygt kan handle.

Vi arbejder på at inkludere alle seriøse og troværdige online butikker, med alle deres tilbud, for derigennem at kunne give dig det bedste overblik. Hvis du derfor syntes vi mangler en bestemt butik, for at gøre tjenesten endnu bedre, er du meget velkommen til at gøre os eller butikken opmærksom på dette.

Vores vision er at blive det bedste sammenligningssite på nettet, en tjeneste som let, hurtigt og effektivt linker vores brugere til de bedste tilbud på nettet.

Passion

Vi elsker shopping og ikke mindst de spændende muligheder internettet har givet os. Vi er passionerede omkring teknologi, vi ønsker at gøre en forskel, hvor vi konstant tester nye teknologier og platforme af for at kunne opbygge den bedst mulige tjeneste for dig som bruger.

Kritik og forslag er meget velkomne. Vi hører meget gerne fra dig, hvis du syntes vi mangler noget, hvis vores tjeneste ikke helt virker efter hensigten eller hvis du har forslag til hvordan vi kan gøre sitet endnu bedre. Selvfølgelig også hvis du bare er godt tilfreds og ønsker at dele det med os.

Besøg gerne vores Facebook eller Google+ side og del din mening med os og alle andre.

Bo Krogsgaard
Bo Krogsgaard
Stifter & Direktør

Nogle af vores partnere

Teknologi

PricePlanet er en teknologivirksomhed, drevet med innovation, kreativitet og teknologiindsigt.

Vi er nørder og hjemmevante indenfor bl.a. Linux, Nginx, MySQL, PHP, C, cURL, JSON, Bootstrap, Hadoop og Big Data. Teknologier og metoder vi arbejder med for dagligt at kunne søge og sammenligne millioner af forskellige tilbud og priser.

PricePlanet anvender Amazon Web Services (AWS) som hostingplatform, bl.a. med inkludering af EC2, S3, DynamoDB, ElastiCache, AutoScale, Redshift og Elastic MapReduce.